Telerik Academy
 • Над 80 курсисти завършиха Софтуерната Телерик Академия

  Научете повече

  more
 • Илиана Бобева: „Рязък завой в професионалното развитие“

  Прочетете интервюто

  more
 • Mihail Valkov, GM, Telerik Software Academy

  Михаил Вълков се присъединява към Телерик Академия

  Прочетете повече

  more
 • Софтуерна академия

  Практическа програма за подготовка на софтуерни инженери. Усвоете тънкостите на програми-рането и се подгответе за успешен кариерен старт.

  Научи повечеНаучи повече
 • Онлайн курсове

  Съвременно онлайн обучение за начинаещи и напреднали. Потопете се в света на уеб дизайна, програмирането и софтуерните технологии.

  Научи повечеНаучи повече
 • Училищна академия

  Специализирано обучение по разработка на софтуер за гимназиални ученици. Научете се да създавате модерни уеб и мобилни приложения.

  Научи повечеНаучи повече
 • Детска академия

  15 школи по компютърно програмиране в 10 града за деца от 4-6 клас. Изучете основите на програми-рането и участвайте във вълнуващи състезания.

  Научи повечеНаучи повече

Какво ново


Над 80 курсисти завършиха Софтуерната Телерик Академия

   

На 7 април над 80 души завършиха 12-месечната програма за подготовка на софтуерни инженери - Софтуерната Телерик Академия, и заслужено получиха своите сертификати. Те преминаха успешно средно 18 курса по софтуерно инженерство, 15 изпита и 8 проекта и показаха най-силна мотивация и отдаденост. Това е следващото поколение нинджи, което ще захрани ИТ индустрията с талант.

Завършилите курсисти представляват топ 10% от всички участници в програмата, стартирали обучението си при нас през април 2016 г. Те усвоиха в дълбочина основите на програмирането, запознаха се с най-новите софтуерни технологии и изградиха ценни умения за работа в екип. Участвайки в редица практически проекти, курсистите се докоснаха до динамиката и условията на реалната работна среда с конкретни задачи, отговорности и срокове.

Прочетете повечеВсичко ново от Телерик Академия по имейл:

Ключови думи: курсове, безплатни курсове, курсове по програмиране, безплатни курсове по програмиране, курсове програмиране, програмиране, безплатно обучение, курс програмиране, курс по програмиране, безплатен курс по програмиране, софтуерни технологии, софтуерни инженери