Telerik Academy
 • Telerik Academy Alpha

  Стартира нова програма със сертификат само за 6 месеца

  Кандидатствайте още сега

  more
 • Mihail Valkov, GM, Telerik Software Academy

  Михаил Вълков се присъединява към Телерик Академия

  Прочетете повече

  more
 • UX Design Seminars

  Серия от семинари по UX дизайн през юни

  Научете повече

  more
 • Софтуерна академия

  Практическа програма за подготовка на софтуерни инженери. Усвоете тънкостите на програми-рането и се подгответе за успешен кариерен старт.

  Научи повечеНаучи повече
 • Онлайн курсове

  Съвременно онлайн обучение за начинаещи и напреднали. Потопете се в света на уеб дизайна, програмирането и софтуерните технологии.

  Научи повечеНаучи повече
 • Училищна академия

  Специализирано обучение по разработка на софтуер за гимназиални ученици. Научете се да създавате модерни уеб и мобилни приложения.

  Научи повечеНаучи повече
 • Детска академия

  15 школи по компютърно програмиране в 10 града за деца от 4-6 клас. Изучете основите на програми-рането и участвайте във вълнуващи състезания.

  Научи повечеНаучи повече

Какво ново


Стартира Telerik Academy Alpha - нова програма със сертификат за 6 месеца   

Telerik Academy Alpha е една от първите ключови иновации, която въвеждаме след отделянето си като независима организация. Новата програма за подготовка на младши софтуерни специалисти ще бъде с продължителност само 6 месеца, а на края успешно завършилите курсисти ще получат сертификат. Безплатното обучение е насочено към хора, които вече притежават базови познания по програмиране, искат да натрупат практически умения и да започнат работа в ИТ индустрията с летящ старт.

С изцяло нов метод на преподаване и учене, съкращаваме от 12 на 6 месеца времето за покриване на стандартната програма на обучение. Базирана на иновативни техники и световнопризнати методи на преподаване, Telerik Academy Alpha ще помогне на курсистите да усвоят в дълбочина същия набор от знания и умения в областта на програмирането, както в традиционната програма, но по-бързо и ефективно.


Всичко ново от Телерик Академия по имейл:

Ключови думи: курсове, безплатни курсове, курсове по програмиране, безплатни курсове по програмиране, курсове програмиране, програмиране, безплатно обучение, курс програмиране, курс по програмиране, безплатен курс по програмиране, софтуерни технологии, софтуерни инженери