Telerik Academy

Успехите на нашите курсисти

От: Aneliya Stoyanova | 20 април 2015

Най-силното доказателство за успеха на „Академията на Телерик“ са хилядите млади хора, които се реализират в софтуерната индустрия благодарение на курсовете на инициативата. В поредица от статии ще ви представим част от тях и заедно ще ви разкажем за живота в „Академията на Телерик“, практическото обучение и възможностите за кариерно развитие след завършване на програмата. 

Очаквайте интересни и различни истории за вълнуващите моменти от обучението в „Академията на Телерик“. Курсистите, които са посветили цялото си свободно време на страстта си да създават софтуер, съчетавали са успешно работа и лекции и са преминали успешно над 15 изпита само за една година, могат най-точно да предадат духа на инициативата. Те ще споделят какво ги е мотивирало да продължават напред и кое е най-ценното, което са научили при нас.

Ако искате да научите повече за реализацията на курсистите, преминали поне две-трети от програмата на „Софтуерната академия на Телерик“, разгледайте инфографиката и доклада, базирани на проведено от нас проучване. Ако виждате себе си като софтуерен инженер и се чудите дали „Академията на Телерик“ е мястото, откъдето да започнете, не изпускайте историите на нашите курсисти, които ще ви насочат към правилното решение.


Telerik_Academy_Graduation