Telerik Academy

Сподели тази страница

Успехите на нашите курсисти

Интересно ли ви е да разберете как се реализират курсистите от „Академията на Телерик“? Запознайте се с няколко от тях и разберете как обученията ни са допринесли за техния успех. 

Разгледайте резултатите  от годишното ни проучване сред всички курсисти, преминали поне две-трети от обучението в „Софтуерната академия на Телерик“.

Изтеглете доклада


 • Гергана Байлова: „Като програмист мога да създавам, да творя и да помагам на хората“

  март 10, 2017

  В семейството на физик и инженер Гергана Байлова израства заобиколена от разнообразни изобретения и от малка развива интереса си към технологиите. Завършва средното си образование в Националната търговско-банкова гимназия - специалност „Икономическа информатика“. След като завършва бакалавърска програма „Бизнес икономика“ в УНСС, водена от любопитството си как да приложи технологиите в бизнеса, Гергана се включва В Софтуерната Телерик Академия. Има опит във финансовия и неправителствения сектор, но намира истинското си призвание в ИТ сферата. След края на 12-месечната програма започва работа като софтуерен разработчик в стартъп за създаване на софтуерни решения, моделиращи протези – ProsFit.

  Научете повече
 • Мисия възможна: успешен кариерен старт в изцяло нова професионална сфера

  февр 22, 2017

  Представяме ви Георги Манов, който след 6 години опит като счетоводител и помощник одитор решава изцяло да смени посоката на своето професионално развитие, като се насочи към ИТ индустрията.

  Научете повече
 • Семинар за автоматизирано тестване със Selenium WebDriver

  февр 16, 2017

  Предстои ни семинар на тема „Автоматизирано тестване със Selenium WebDriver - от основните принципи до облачните технологии". Срещата, част от серията технологични събития Telerik Academy Plus, ще се проведе на 22 февруари 2017 г. от 18:30 ч. в обучителния център на Телерик Академия в Младост 1А в София.

  Научете повече
 • Предизвикателството да си винаги в крак с най-новите тенденции

  ян 30, 2017

  Петър Събев е софтуерен инженер в Leanplum, базирана в Сан Франциско стартираща компания, която разработва платформа за мобилен маркетинг. Успоредно с висшето си образование в Техническия университет в София през 2010 г. Петър започва да се обучава в „Софтуерната академия на Телерик“. Резултатите от вложените усилия и време не закъсняват.

  Научете повече
 • Обучение, в което надскачаш себе си

  окт 17, 2016

  Теодора Паликарска, специалист по дигитален маркетинг в Dreamic Ltd, разказва за участието си в безплатния курс по дигитален маркетинг на Telerik Digital Academy, който се проведе от май до август т.г. в „Академията на Телерик“.

  Научете повече
 • 50 курсисти със сертификати от Telerik Digital Academy

  авг 29, 2016

  Само преди седмица участниците в първото издание на безплатния курс по дигитален маркетинг на Telerik Digital Academy, организиран и проведен в сътрудничество с Google, получиха сертификати за успешно завършване на инициативата.

  Научете повече
 • 21 ученици получиха сертификати от „Училищната академия на Телерик“

  авг 15, 2016

  Божидар Кузманов, 17 г., е разработил новинарско мобилно приложение, с което потребителят може да се информира за различни, избрани от него теми. Какво точно представлява приложението и как Божидар се е запалил по програмирането – разберете от срещата ни с него.

  Научете повече

Ключови думи: академия на телерик, telerik academy, курсисти, професионална реализация, софтуерна академия