Telerik Academy
Skip Navigation LinksСофтуерна академия / За Софтуерната академия

„Софтуерна академия на Телерик“

Програмиране за начинаещи и напреднали


„Софтуерната академия на Телерик“ e интензивна програма за обучение на софтуерни инженери, която предоставя практически опит и задълбочени знания по програмиране, необходими за вашето успешно кариерно развитие в ИТ индустрията.

Безплатното практическо обучение, част от инициативата „Академията на Телерик“, е подходящо както за напълно начинаещи програмисти, developer support инженери и front-end разработчици, така и за хора с опит в разработката на софтуер.

В рамките на програмата ще изучите основите на програмирането, езика C#, HTML, CSS и JavaScript, съвременните технологии, технологии за създаване на мобилни, уеб и десктоп приложения. Отличилите се с най-високи резултати по време на обучението курсисти ще получат сертификат от „Академията на Телерик​“.

Заради състезателния характер на „Софтуерната академия на Телерик“ единствено курсистите, които демонстрират постоянна активност и отлични резултати по време на изпитите, имат възможност да продължат напред.

Кандидатстването за Софтуерната Телерик Академия приключи. Ако желаете да получите информация относно стартирането на следващия сезон, моля запишете се тук.  


Разгледайте изискванията за кандидатстване в "Софтуерната академия на Телерик".Какво да очаквате през 2017?


Курсистите в седми и осми сезон на "Софтуерната академия на Телерик" продължават обучението си през 2017, като иницитивата запазва настоящия си формат. Обучението е с продължителност 12 месеца и влючва три модула - за начинаещи, средно напреднали и напреднали.

 

Как да се включите в инициативата, ако вече имате опит и знания в софтуерното инженерство?


Кандидатите с опит в програмирането, които вече владеят материала от модула за начинаещи, от този сезон могат да се включат в ускорените направления ("fast tracks") на „Софтуерната академия на Телерик“. От тях не се изисква да кандидатстват, а само да се запишат за онлайн участие в първия курс на съответния модул - „Компонентно тестване със C#“ и/или „JavaScript ООП” - в началото на месец юли. При успешно представяне на първите обучения в модула ще получат възможност за преминаване в присъствена форма на обучение. Участниците в ускорените направления започват обучението си директно от втори модул и при успешно представяне могат да завършат програмата за девет месеца. Разгледайте цялата учебна програма на нашия уебсайт.

Участниците в седми и осми сезон на инициативата ще имат възможност да запишат само курсовете от направление „Програмиране“ или „Уеб дизайн и UI технологии“. По този начин курсистите сами могат да определят натоварването си и да завършат програмата за две години, ако 12-месечният вариант е много интензивен за тях.

През 2016 г. онлайн формата на обучение се стандартизира по формат и изисквания с присъствената. Онлайн участниците изучават същия материал и подлежат на същата сертификация като обучаващите се присъствено в „Софтуерната академия на Телерик“.

Безплатно обучение за начинаещи и напреднали

Програмата е създадена за млади хора, които търсят своето професионално развитие като софтуерни инженери. Обучението е напълно безплатно за всички участници в курсовете по програмиране на „Академията на Телерик“, но изисква отдаденост и силна мотивация.

„Софтуерната академия на Телерик“ е подходяща за вас:

  • Независимо дали сте абсолютно начинаещ, или имате опит в разработката на софтуер;
  • Ако се интересувате от програмиране и софтуерни технологии;
  • Ако търсите допълнително обучение, насочено към практиката;
  • Ако целите да станете добър софтуерен инженер;
  • Ако искате да се преквалифицирате и търсите работа;
  • Ако държите да сте винаги в час със съвременните технологии;

След всеки курс се провежда изпит и/или защита на курсов проект, като само отлично представилите се имат възможност да продължат свето обучение в „Софтуерната академия на Телерик". Всички останали могат да се обучават самостоятелно, като гледат видео лекциите ни.

 


Кликнете върху инфографиката, за да я уголемите

Telerik_Academy_Infographic_2012-2013
Telerik Academy Students - InfographicsКлючови думи: програмиране за начинаещи, начинаещ програмист, начинаещи, програмисти, софтуерни инженери, първи стъпки в програмирането, основи на програмирането, софтуерна академия, Telerik Software Academy