Telerik Academy
Skip Navigation LinksСофтуерна академия / За Софтуерната академия

„Софтуерна академия на Телерик“

Програмиране за начинаещи и напреднали


„Софтуерната академия на Телерик“ e интензивна програма за обучение на софтуерни инженери, която предоставя практически опит и задълбочени знания по програмиране, необходими за вашето успешно кариерно развитие в ИТ индустрията.

Безплатното практическо обучение, част от инициативата „Академията на Телерик“, е подходящо както за напълно начинаещи програмисти, developer support инженери и front-end разработчици, така и за хора с опит в разработката на софтуер.

В рамките на програмата ще изучите основите на програмирането, езика C#, HTML, CSS и JavaScript, съвременните технологии, технологии за създаване на мобилни, уеб и десктоп приложения. Отличилите се с най-високи резултати по време на обучението курсисти ще получат сертификат от „Академията на Телерик​“.

Заради състезателния характер на „Софтуерната академия на Телерик“ единствено курсистите, които демонстрират постоянна активност и отлични резултати по време на изпитите, имат възможност да продължат напред.

Кандидатстването за "Софтуерната академия на Телерик" приключи. Включете се в онлайн курсовете ни.


Разгледайте изискванията за кандидатстване в "Софтуерната академия на Телерик".Какво да очаквате през 2017?


Курсистите в седми и осми сезон на "Софтуерната академия на Телерик" продължават обучението си през 2017, като иницитивата запазва настоящия си формат. Обучението е с продължителност 12 месеца и влючва три модула - за начинаещи, средно напреднали и напреднали. Ако желаете да получите информация относно стартирането на следващия сезон, моля запишете се тук.  

 

Как да се включите в инициативата, ако вече имате опит и знания в софтуерното инженерство?


Кандидатите с опит в програмирането, които вече владеят материала от модула за начинаещи, от този сезон могат да се включат в ускорените направления ("fast tracks") на „Софтуерната академия на Телерик“. От тях не се изисква да кандидатстват, а само да се запишат за онлайн участие в първия курс на съответния модул - „Компонентно тестване със C#“ и/или „JavaScript ООП” - в началото на месец юли. При успешно представяне на първите обучения в модула ще получат възможност за преминаване в присъствена форма на обучение. Участниците в ускорените направления започват обучението си директно от втори модул и при успешно представяне могат да завършат програмата за девет месеца. Разгледайте цялата учебна програма на нашия уебсайт.

Участниците в седми и осми сезон на инициативата ще имат възможност да запишат само курсовете от направление „Програмиране“ или „Уеб дизайн и UI технологии“. По този начин курсистите сами могат да определят натоварването си и да завършат програмата за две години, ако 12-месечният вариант е много интензивен за тях.

През 2016 г. онлайн формата на обучение се стандартизира по формат и изисквания с присъствената. Онлайн участниците изучават същия материал и подлежат на същата сертификация като обучаващите се присъствено в „Софтуерната академия на Телерик“.

Безплатно обучение за начинаещи и напреднали

Програмата е създадена за млади хора, които търсят своето професионално развитие като софтуерни инженери. Обучението е напълно безплатно за всички участници в курсовете по програмиране на „Академията на Телерик“, но изисква отдаденост и силна мотивация.

„Софтуерната академия на Телерик“ е подходяща за вас:

  • Независимо дали сте абсолютно начинаещ, или имате опит в разработката на софтуер;
  • Ако се интересувате от програмиране и софтуерни технологии;
  • Ако търсите допълнително обучение, насочено към практиката;
  • Ако целите да станете добър софтуерен инженер;
  • Ако искате да се преквалифицирате и търсите работа;
  • Ако държите да сте винаги в час със съвременните технологии;

След всеки курс се провежда изпит и/или защита на курсов проект, като само отлично представилите се имат възможност да продължат свето обучение в „Софтуерната академия на Телерик". Всички останали могат да се обучават самостоятелно, като гледат видео лекциите ни.

 


Кликнете върху инфографиката, за да я уголемите

Telerik_Academy_Infographic_2012-2013
Telerik Academy Students - InfographicsКлючови думи: програмиране за начинаещи, начинаещ програмист, начинаещи, програмисти, софтуерни инженери, първи стъпки в програмирането, основи на програмирането, софтуерна академия, Telerik Software Academy