Telerik Academy
Skip Navigation LinksСофтуерна академия / Прием

Софтуерна Телерик Академия - прием

На 10 октомви 2016 г. стартира осми сезон на традиционната 12-месечна програма за подготовка на софтуерни инженери - Софтуерна Телерик Академия.

Програмата е насочена към мотивираните млади хора, които търсят качествено обучение в сферата на съвременните технологии и имат желание да се отдадат изцяло на интензивната програма. Курсовете ще ви запознаят с всичко, което трябва да знаете, за да стартирате успешно работа в ИТ индустрията.

Обучението е безплатно и изисква редовно участие в лекциите, постоянен стремеж да научавате нови неща, желание да станете истински специалисти и да си гарантирате успешен кариерен старт.


Кандидатстването за Софтуерната Телерик Академия приключи. Ако желаете да получите информация относно стартирането на следващия сезон, моля запишете се тук.  

Станете софтуерен инженер в рамките на 12 месеца

  • Възползвайте се от интензивно безплатно обучение 
  • Участвайте в присъствени лекции и упражнения
  • Включете се в практически и групови проекти
  • Натрупайте задълбочени знания и начален опит
  • Завършете Софтуерната Телерик Академия и намерете професионална реализация като софтуерен инженер 

Контакти

Вашите въпроси относно „Софтуерната академия на Телерик“ можете да зададете по e-mail: info@telerikacademy.com или във Facebook групата ни:

Вижте пълните контакти на „Академията на Телерик“.


Ключови думи: програмиране за начинаещи, прием, софтуерни инженери, първи стъпки в програмирането, основи на програмирането, софтуерна академия, Telerik Software Academy