Telerik Academy
Skip Navigation LinksСофтуерна академия / Сертификати / Специалности

Специалности и сертификати в Софтуерната Телерик Академия

Специалностите в Софтуерната Телерик Академия представляват поредица от курсове в дадена област на софтуерното инженерство, с които ще придобиете практически знания и умения и увереност за работа по реални проекти. При успешно преминаване на всички обучения от направлението, към което сте се насочили, ще получите сертификат. Често срещано изискване е да сте завършили по-голямата част от курсовете с отличие. Няма значение дали се обучавате онлайн или присъствено при нас, за да получите сертификат. 

Сертификатите за завършена специалност се издават от онлайн системата на Телерик Академия. Те са електронни и имат QR код, който води към уебстраница в нашата онлайн система, съдържаща подробна информация за курсовете, които сте преминали, и представянето ви в тях. Сертификатите на Телерик Академия“ са изключително ценени в ИТ индустрията в България и могат да ви помогнат в професионалната ви реализация.      


 • Уеб front-end разработка

  Онлайн и присъствено в Софтуерната Телерик Академия

  По време на обучението ще се запознаете с HTML, CSS, JavaScript, Photoshop, UX и ще придобиете практически умения за разработка на уебсайтове.


 • Разработка на софтуерни приложения

  Онлайн и присъствено в Софтуерната Телерик Академия

  След завършване на обучението вие ще можете да създавате цялостни уеб приложения, както и мобилни приложения за най-популярните платформи: iOS, Android и др, както и за устройства с различни хардуерни характеристики.


 • Ключови думи: софтуерен инженери, software engineer, разработчик на приложения, software developer, QA инженер, QA engineer, разработчик на мобилни приложения, C# програмиране