Telerik Academy

Сподели тази страница

C# програмиране

C# Software Development


C# програмиране се изучава през първите два семестъра в Софтуерната академия и дава базови познания и умения по програмиране, които можете да използвате, за да станете разработчик на софтуер за уеб, десктоп или мобилни приложения след допълнителна специализация.

Дори и да не се обучавате допълнително, вие ще можете да си търсите работа на начинаещи позиции, в които не се изисква владеене на технологии. Въпреки това ви съветваме да гледате на придобитите умения по-скоро като на отлична основа за бъдещото ви развитие като програмист.


Как да стана C# програмист?

Първата крачка, за да станете добър C# програмист, е да преминете с отличие 8-месечното ни обучение в Софтуерната академия. През двата семестъра от програмата вие ще получите:

  • фундаментални познания по програмиране
  • солидни алгоритмични знания
  • умения за писане на качествен програмен код
  • знания за структури от данни и ООП

Това обучение е по-скоро началната стъпка към допълнителна професионална специализация и вашата успешна кариера като разработчик на софтуер.

C#_Track_Courses

 

Какви качества притежава C# програмистът?

Логическо мислене

Възможността да намирате логическо решение на конкретни проблеми е едно от най-ценните качества при разработка на софтуер.

Умение за бързо учене

Бързо променящата се среда изисква от програмистите да овладеят за много кратък срок нови технологии или езици за програмиране. Ето защо като разработчик на софтуер трябва да разполагате със солидна база от фундаментални знания, която да се надгражда и актуализира с времето, както и винаги да стев крак с актуалните технологии.

Любопитство

Как работи даден софтуер и какво може да бъде подобрено, за да стане той по-ефективен, са само част от въпросите, които програмистите си задават при всеки досег с нова програма. Ако разберете как е направено дадено приложение, вие ще можете да го подобрите, да го разработите за друго устройство или за собствените си цели.

Отдаденост

Професията изисква изключителен интерес към компютрите и програмирането, както и сериозна отдаденост към работата. Често пъти краят на работния ден е едва началото на разработването на добър софтуер.


Какво ново

Ключови думи: програмиране, C# , основи на програмирането, въведение в програмирането, ооп, програмиране на C#, програмиране, C# програмист, software developer, C# developer