Telerik Academy

Сподели тази страница

.NET разработка

.NET Development

.NET разработчиците са специалисти по разработка на софтуерни приложения и системи с технологичната платформа Microsoft .NET Framework. Те притежават много широки познания по програмиране, уеб технологии, бази данни, софтуерно инженерство и други фундаментални области от компютърните науки и използват широк арсенал от .NET технологии за изграждане на уеб приложения, мобилни приложения за таблети и телефони, настолни приложения, както и сървърни и cloud услуги.

Задачите на .NET разработчиците са цялостно проектиране, изграждане, разработката на софтуерни продукти, услуги и системи върху .NET платформата. Това включва моделиране на бази данни, изграждане на сървърна логика, изготвяне на потребителски интерфейси за уеб, за мобилни устройства, за таблети и телефони, за десктоп и Windows 8 устройства.


Как да стана .NET разработчик?

.NET разработчик е най-трудната и най-широкообхватната специалност в софтуерната академия и тя дава задълбочени фундаментални знания и умения за разработка на софтуер с .NET платформата. Завършвайки с отличие Софтуерната академия на Телерик по специалността „.NET Developer“ вие ще получите възможност за успешен кариерен старт в Телерик на позиция младши софтуерен инженер.

Задължителни курсове

.NET_Development_Track_Part2

Изборни курсове

.NET_Developmet_CoursesКакви качества притежава един кадърен .NET разработчик?

Задълбочени познания по .NET програмиране и уеб технологии

  • Програмиране, C#, структури от данни, алгоритми и ООП
  • Бази данни, SQL, SQL Server и ORM технологии
  • REST услуги и cloud услуги
  • HTML5, CSS и JavaScript
  • ASP.NET Web Forms и ASP.NET MVC
  • Мобилни приложения и PhoneGap
  • Windows 8 приложения с Win JS и XAML

Какво ново

Ключови думи: програмиране, .NET, технологии, разработване, .NET разработчик, .NET програмист, .NET developer