Telerik Academy

Сподели тази страница

Предстоящ семинар

Асинхронно програмиране в Android с ReactiveX

23 март 2017 г., от 18:30 ч., в Телерик Академия, зала Enterprise

Искате ли с възможно най-малко код да създавате бързо и лесно мобилни приложения за Android? Запознайте се с функционалностите на библиотеката ReactiveX, като се включите в следващия семинар на Telerik Academy Plus на 23 март 2017 г. от 18:30 до 20:30 ч. в зала Enterprise в учебния ни център в София.

Прочетете повече


Telerik Academy Plus - безплатни месечни семинари

За всички разработчици, които вече имат няколко години опит зад гърба си и продължават да търсят възможности за разширяване на знанията и уменията си, организираме месечни семинари на актуални технологични теми. 

Семинарите, организирани под името Telerik Academy Plus, разглеждат по-сложни теми от програмирането и са подходящи за разработчици с опит. Те се водят от лекторите на "Академията на Телерик", като акцентът в поднасянето на всяка тема е върху придобиването на практически умения. Те се провеждат присъствено в
учебния ни център в София. Всеки, който проявява интерес към дадено обучение, може да присъства. Участието е безплатно, като е необходима само предварителна регистрация. Семинарите се заснемат и видео записите се публикуват и остават достъпни за всички на нашия уебсайт.


Какво можете да очаквате от семинарите на Telerik Academy Plus:

  • Безплатно обучение
  • Технологични теми за разработчици 
  • Опитни лектори
  • Възможност за професионално развитие
  • Контакт с будни хора със сходни интереси


Ключови думи: семинар, семинари, безплатен, безплатни, обучения, лекции, ит, софтуерни инженери, работа, програмиране, личностни умения