Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Уеб дизайн и UI технологии - направление

Web Design and UI Technologies Track


Безплатните уроци по уеб дизайн са подходящи за начинаещи и напреднали, които имат интерес да се развиват в сферата на уеб дизайн и разработка на уеб сайтове.

Завършвайки курсовете по уеб дизайн и UI технологии, вие ще сте запознати в дълбочина със съвременните технологии за създаване на уеб сайтове и ще можете да търсите професионално развитие като уеб сайт разработчик или уеб front-end разработчик.


Какво ще научите от курсовете уеб дизайн и UI технологии?

Направлението по уеб дизайн и UI технологии ви предоставя необходимите знания и практически умения, за да изградите сами съвременни уеб сайтове с технологиите HTML 5, CSS 3 и JavaScript .


Уеб дизайн и UI технологии - програма

Курс Стартова дата Включете се

HTML основи

12 октомври 2016 г.

Гледайте видео

CSS стилизиране

17 ноември 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript основи

 8 юни 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript UI & DOM

 18 юли 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript ООП

23 август 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript приложения

14 септември 2016 г.

Гледайте видео

UX дизайн и работа с Photoshop

25 октомври 2016 г.

Гледайте видео

SPA приложения с Angular 2

7 декември 2016 г.

Регистрирайте се

Рязане на сайтове

януари 2016 г.Специалности

Завършвайки успешно част от курсовете или цялостното направление „Уеб дизайн и UI технологии“, вие можете да специализирате по едно от следните направления и да се борите за сертификат:


Изпити и сертификати

В края на всеки курс провеждаме изпит. Успешното му преминаване ви дава възможност да продължите напред и да се борите за сертификат.

Последователното преминаване на всички обучения не е задължително. Можете да се включите в избрани от вас курсове, но ако не сте преминали всички изпити, няма да можете да се класирате за сертификат.

Сертификати ще получат най-добрите курсисти от всяка от посочените специалности. За да сте сред шампионите на „Софтуерната академия на Телерик“, необходимо е да предавате в срок всички поставени домашни, да преминете успешно серия от изпити и защитите курсов проект.Какво ново