Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Уеб дизайн и UI технологии - направление

Web Design and UI Technologies Track


Безплатните уроци по уеб дизайн са подходящи за начинаещи и напреднали, които имат интерес да се развиват в сферата на уеб дизайн и разработка на уеб сайтове.

Завършвайки курсовете по уеб дизайн и UI технологии, вие ще сте запознати в дълбочина със съвременните технологии за създаване на уеб сайтове и ще можете да търсите професионално развитие като уеб сайт разработчик или уеб front-end разработчик.


Какво ще научите от курсовете уеб дизайн и UI технологии?

Направлението по уеб дизайн и UI технологии ви предоставя необходимите знания и практически умения, за да изградите сами съвременни уеб сайтове с технологиите HTML 5, CSS 3 и JavaScript .


Уеб дизайн и UI технологии - програма

Курс Стартова дата Включете се

HTML основи

30 март 2016 г.

Гледайте видео

CSS стилизиране

3 май 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript основи

 8 юни 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript UI & DOM

 18 юли 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript ООП

23 август 2016 г.

Гледайте видео

JavaScript приложения

14 септември 2016 г.

Регистрирайте се

UX дизайн

октомври 2016 г.


Photoshop

октомври 2016 г.


Рязане на сайтове

ноември 2016 г.
Специалности

Завършвайки успешно част от курсовете или цялостното направление „Уеб дизайн и UI технологии“, вие можете да специализирате по едно от следните направления и да се борите за сертификат:


Изпити и сертификати

В края на всеки курс провеждаме изпит. Успешното му преминаване ви дава възможност да продължите напред и да се борите за сертификат.

Последователното преминаване на всички обучения не е задължително. Можете да се включите в избрани от вас курсове, но ако не сте преминали всички изпити, няма да можете да се класирате за сертификат.

Сертификати ще получат най-добрите курсисти от всяка от посочените специалности. За да сте сред шампионите на „Софтуерната академия на Телерик“, необходимо е да предавате в срок всички поставени домашни, да преминете успешно серия от изпити и защитите курсов проект.Какво ново